Home Wie-is-wie Yannick Van Eeckhoorn

Yannick Van Eeckhoorn

Ondervoorzitter, afdelingsraadslid

Afdeling: Jong N-VA Dendermonde

Ik ben Yannick Van Eeckhoorn. Ik ben geboren op 17 januari 1996 te Aalst. Ik woon te Mespelare bij Dendermonde. Ik ben sinds 2012 actief bestuurslid van Jong N-VA Dender en Dendermonde. In 2015 ben ik reeds verkozen tot bestuurslid van N-VA Dendermonde en vertegenwoordig ik ook Jong N-VA Dendermonde op de afdelingsraad. In april 2016 waren het verkiezingen in Dendermonde voor het voorzitterschap en ik heb me ervoor kandidaat gesteld. Ik ben dan verkozen tot nieuwe voorzitter van Jong N-VA Dendermonde.

Ik studeer Kinderzorg op het Oscar Romero college te Dendermonde. Vervolgens heb ik ook nog een aantal hobby's. Ik ben penningmeester en speler van een eigen opgerichte (veld)voetbalploeg. Vervolgens speel ik ook nog zaalvoetbal in competitie.

Eerst stelde politiek voor me niets voor, maar door meer naar evenementen en vergaderingen te gaan is politiek mij gaan interesseren. Door de steun van mijn mama (gemeenteraadslid N-VA Dendermonde) is de honger steeds groter geworden. De meeste standpunten van N-VA kunnen mij wel bekoren. Ik weet niet waar mijn toekomst zal liggen bij N-VA, maar door hard te werken en alles stap voor stap te doen zal ik wel zien waar ik zal uitkomen.

Mespelare
17 jan 1996
Tel.
0472272777